Menu

Bouwfout kwartet

Bouwfout kwartet
Bouwfout kwartet
12,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Het bouwfout kwartet.

Eerst heeft hij interessante gevallen geselecteerd en ze samengevat in dit kwartet van constructiefouten, dat een eerder speelse benadering van het ernstige onderwerp mogelijk maakt. De inhoud ervan biedt echter geen onverdeeld genoegen - althans niet als het eigen gebouw door een of zelfs meer van de opgesomde gebreken is aangetast. Het kwartet over bouwgebreken introduceert de leek echter rechtstreeks in de materie op een zeer beschrijvende manier: Op elke kaart is een bouwfout fotografisch afgebeeld, de tekst beschrijft en beoordeelt het probleem en vermeldt ook de kosten van verwijdering. Elk geval wordt afgerond met de vaak avontuurlijke uiteenzettingen van de respectieve bouwdirecteur.

Het opsporen van het defect.

Iedereen die ooit bouwondernemer is geweest, kan meestal wel een liedje zingen over bouwgebreken. Zij vertragen de overname, zijn een zichtbaar teken van nalatig werk en stellen dus de eer van de vakman ter discussie - en last but not least, hebben zij vaak zelfs schadelijke gevolgen voor de gezondheid. Er zijn veel mogelijke defecten: Plotseling zit het stopcontact achter de radiator, piept er bouwschuim over het deurkozijn of is het plafond aan het doorzakken. De auteur van de volgende producten - architect van beroep - werd in zijn dagelijks werk herhaaldelijk geconfronteerd met gebrekkige constructiewerkzaamheden en verzamelde deze constructiefouten aanvankelijk in een databank voor eigen gebruik. Nadat hij daar in korte tijd ongeveer 400 verschillende defecten had gedocumenteerd en gesorteerd, besloot hij deze kennis toegankelijk te maken.

Productinformatie

Artikel nummer 88032

36 kaarten, 9 x 6 cm. Vanaf 14 jaar.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu