Menu

Bloempot Terracotta

Bloempot Terracotta
  € 9,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Balkonpot bij uitstek.

  Met de hand gedraaid op de pottenbakkersschijf. Door zijn vorm is deze bloempot voorbestemd voor kruiden en bloemen op balkons en terrassen; de vorstbestendige terracotta kan ook een winterverblijf buiten zonder schade doorstaan. Dankzij het drainagegat aan de zijkant kan zich op de bodem van de pot een klein waterreservoir vormen, zelfs zonder schotel - een groot voordeel voor potplanten die meer water nodig hebben, vooral op zonnige, droge dagen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204887

   Terracotta, ongeglazuurd en vorstbestendig. Hoogte 14,5 cm, Ø top 15 cm. Gewicht 890 g. Aangezien de terracotta bloempotten handgemaakt zijn, kunnen er kleine afwijkingen zijn in de afmetingen.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu