Menu

Bijzettafel modulaire Tray Vierkant

Red
Bijzettafel modulaire Tray Vierkant
Red
  € 89,90
  € 59,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Wiskundig opgevat: combinatoriek plus geometrie.

  Deze serie bijzettafels wordt gekenmerkt door de combineerbaarheid en de geometrische vormen van de afzonderlijke elementen. Het bestaat uit vijf eikenhouten onderstellen en uitneembare bladen in drie formaten die als dienbladen kunnen worden gebruikt. Deze dienbladen van gelakt MDF zijn verkrijgbaar in vier kleuren. Het frame aan de bovenkant van de frames is aan de randen in verstek gezaagd en, net als de bakjes, onder een hoek van 45° gezaagd, zodat ze er precies in passen. Er is keuze uit vijf framehoogten (31 cm, 35 cm, 45 cm, 53 cm en 57 cm) voor verschillende toepassingen, en het grondvlak varieert van 20 × 35 cm (kleine bijzettafel) tot 73 × 58 cm (echte salontafel). De afmetingen van de dienbladen, die afzonderlijk kunnen worden besteld, zijn op elkaar afgestemd: De randlengte van het vierkant komt overeen met de korte zijde van de grote rechthoek en de lange zijde van de kleine rechthoek, waarbij de korte zijde van de kleine rechthoek de randlengte van het vierkant aanvult om de lange zijde van de grote rechthoek te vormen. Op deze manier kunnen meerdere tafels worden gecombineerd wanneer ze naast elkaar worden geplaatst. De constructie van de tafelframes geeft ook de affiniteit van de ontwerper aan voor zuivere geometrische vormen. Immers, Tina Glage, een opgeleide meubelmaker en industrieel ontwerpster, tekent de contouren van kubussen in de ruimte met de filigrane eiken latten (2 cm dik) op vier van de vijf modellen. De uitzondering is het hoogste tafelframe. Hier zijn twee van de lange randen naar binnen verschoven, zodat het meubel voor een lage bank kan worden geplaatst en het tafelblad boven de zitting uitsteekt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 22185

   Gemaakt van ondoorzichtig gelakt MDF. Hoogte 3,4 cm, breedte 37,7 cm, diepte 37,7 cm. Gewicht 670 g. Uit Slovenië.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu