Menu

Bijzettafel modulair frame

Hoogte 45 cm, breedte 35 cm, diepte 35 cm
Bijzettafel modulair frame
Hoogte 45 cm, breedte 35 cm, diepte 35 cm
Hoogte 45 cm, breedte 35 cm, diepte 35 cm
€ 89,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
uitverkocht, niet langer beschikbaar
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Wiskundig opgevat: combinatoriek plus meetkunde.

Deze serie bijzettafels wordt gekenmerkt door de combineerbaarheid en de geometrische vormen van de afzonderlijke elementen. Het bestaat uit vijf eiken substructuren en afneembare bladen in drie formaten die als dienbladen kunnen worden gebruikt. Deze dienbladen van gelakt MDF zijn verkrijgbaar in vier kleuren. Het frame aan de bovenzijde is aan de randen in verstek gezaagd en, net als de bakjes, onder een hoek van 45° gezaagd, zodat ze er precies in passen. Er is keuze uit vijf framehoogten (31 cm, 35 cm, 45 cm, 53 cm en 57 cm) voor verschillende toepassingen, en het ondersteloppervlak varieert van 20 × 35 cm (kleine bijzettafel) tot 73 × 58 cm (heuse salontafel).
De afmetingen van de trays, die afzonderlijk kunnen worden besteld, zijn op elkaar afgestemd: De lengte van de rand van het vierkant komt overeen met de korte zijde van de grote rechthoek en de lange zijde van de kleine rechthoek, waarbij de korte zijde van de kleine rechthoek de lengte van de rand van het vierkant aanvult om de lange zijde van de grote rechthoek te vormen. Op die manier kunnen verschillende tafels worden gecombineerd wanneer zij naast elkaar worden geplaatst.
Ook uit de constructie van de tafelframes blijkt de affiniteit van de ontwerper met zuiver geometrische vormen. Tina Glage, een geschoold meubelmaker en industrieel ontwerper, tekent immers in vier van de vijf modellen de contouren van de kubussen in de kamer met de filigrane eiken latten (2 cm dik). De uitzondering is het hoogste onderstel van de tafel. Hier zijn twee van de lange randen naar binnen verschoven, zodat het meubel zo voor een lage bank kan worden geplaatst dat het tafelblad boven de zitting uitsteekt.

Deze serie bijzettafels wordt gekenmerkt door de combinatoriek en de geometrische vormen van de afzonderlijke elementen. Het is samengesteld uit eikenhouten onderstellen en afzonderlijke bovenbladen die als dienbladen kunnen worden gebruikt.

Productinformatie

Artikel nummer 22109

Gemaakt van massief eikenhout (herkomst Slovenië), geolied. De hoekverbindingen worden gestuiklijmd, het frame bovenaan wordt in verstek gezaagd en onder een hoek van 45° naar binnen gezaagd, zodat het dienblad, dat als tafelblad dient, er precies in kan worden geplaatst. Gemaakt in Slovenië. Levering zonder dienblad.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu